Onze kaart
Voorgerechten
Artisanale kaaskroketten
Artisanale garnaalkroketten
6 escargots in kruidenboter
Rundscarpaccio
"Tagliata" van rundshaas, truffelolie en parmegiano
Gerookte zalm, klassiek geserveerd
Pasta
Pasta di mare (scampi, gerookte zalm, diabolique)
Salades
Veggie salade met haloumi en falafel
Visgerechten
Vis van de week (Rogvleugel, kappertjesboter, groentenwok)
Gegratineerd vispannetje
Scampi (look-room, curry of Bistro34)
Tongrolletjes met kreeftensaus
Vis van de week
Vleesgerechten
Dunne lende (350gr) **
Steak **
Varkenswangetjes in Augustijn**
Rundshaas**
* Geserveerd met warme groentjes, salade, saus en garnituur naar keuze
**Geserveerd met salade, saus en garnituur naar keuze ( champignons- peper- of bearnaisesaus allen vers en huisbereid)
Desserts
Crème Brulée
"A la minute" bereide tiramisu
Dame blanche
Trifle met advokaat, meloen en speculoos
Warme appeltaart met ijs en slagroom