Onze kaart


Voorgerechten


Artisanale kaaskroketten

Artisanale garnaalkroketten

6 escargots in kruidenboter

Rundscarpaccio

"Tagliata" van rundshaas, truffelolie en parmegiano

Gerookte zalm, klassiek geserveerd


Pasta

Pasta di mare (scampi, gerookte zalm, diabolique)


Salades

Veggie salade met haloumi en falafel


Visgerechten

Vis van de week (Rogvleugel, kappertjesboter, groentenwok)


Gegratineerd vispannetje

Scampi (look-room, curry of Bistro34)

Tongrolletjes met kreeftensaus

Vis van de week


Vleesgerechten

Dunne lende (350gr) **

Steak **

Varkenswangetjes in Augustijn**

Rundshaas**

* Geserveerd met warme groentjes, salade, saus en garnituur naar keuze

**Geserveerd met salade, saus en garnituur naar keuze ( champignons- peper- of bearnaisesaus allen vers en huisbereid)


Desserts

Crème Brulée

"A la minute" bereide tiramisu

Dame blanche

Trifle met advokaat, meloen en speculoos 

Warme appeltaart met ijs en slagroom






© 2024 Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.